Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Møbelverksted i Moss

                                   

OMTREKKING OG MØBELSTOPPING

I mitt verksted kan jeg være behjelpelig med omstopping og trekking av alle typer møbler. Eldre møbler er ofte av god kvalitet og har for mange en affeksjonsverdi, og er absolutt verdt å trekke om!

Jeg har svennebrev i møbeltapetsererfaget og utfører tradisjonell stopping etter gamle håndverkstradisjoner. Det benyttes kun naturmaterialer i mitt stoppingsarbeid. Dette vil gi ditt møbel en lang levetid.

Jeg utfører også moderne stoppingsarbeid med kaldskum av ypperste kvalitet. Ved en kvalitetsvurdering vil jeg kunne avgjøre om ditt møbel krever en omstopping, forbedring av stopping eller om det kan trekkes i den stand den er i.

SØM

Jeg syr alt av puter og madrasser.

MØBELSTOFFER TIL SALGS

I mitt verksted finner du et bredt utvalg av kvalitetsstoffer fra ulike leverandører. Jeg selger utelukkende møbelstoffer med høy martindale (slitestyrke og holdbarhet), og du kan om ønskelig få god veiledning når det gjelder å velge stoff som passer ditt behov, ditt møbel og ikke minst din smak. Lån gjerne med deg ulike stoffprøver hjem.

Stoffene varierer i pris.

HVA KOSTER DET Å REPARERE ELLER RESTAURERE ET MØBEL?

For å kunne gi deg et prisoverslag kan du sende meg en mail med beskrivelse av ditt møbel samt et bilde til info@mariellhagen.no eller kontakte meg på 918 75 800.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn