Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nye putetrekk til hage eller terrassemøbler? Jeg syr nye putetrekk her i Moss

Nye putetrekk til hage eller terrassemøbler? Jeg syr nye putetrekk her i Moss

Sesongens fargeglade utestoffer er kommet! Gi nytt liv til ditt uterom med enkle grep

Kan jeg kun bytte trekk på putene?

Du kan kun bytte trekket på putene ved enkelt å levere de gamle inn til meg. Jeg syr nye putetrekk i ønsket stoff og legger inn den gamle innmaten. 

Selger du ny innmat?

Jeg selger skumplast av høy kvalitet og kan lage ny innmat. Jeg tilpasser og vatterer putene for deg.

Kan du sy puter eller madrasser etter mine mål?

Har du laget en sittegruppe ute, trenger du en strandmadrass eller har du andre kreative ideer jeg kan hjelpe deg med? Jeg kan lage madrasser og puter etter dine mål. Jeg syr nye trekk og lager innmaten for deg.

Hvordan tar jeg mål?

Jeg trenger lengde, bredde og høyde på putene som skal lages. Dersom det er vanskelig å ta mål kan du enkelt lage en mal til meg. Lag en mal av tykt brunpapir etter eksakte mål, denne jobber jeg etter og skreddersyr dine puter. 

Hvordan stoffer selger du?

Jeg selger slitesterke kvalitetsstoffer som er beregnet til utendørs bruk. Jeg har et bredt utvalg av utestoffer i mange forskjellige farger, ensfarget eller med mønster. Stoffene er av 100% polyester eller acryl.

Tåler utestoffene sol og vann?

Stoffene er lysekte og er impregnert for vann og smuss-avvisning. Jeg selger også vanntette stoffer, blandt annet Niroxx Marina. 

Kan stoffene vaskes i maskin?

De fleste utestoffene tåler maskinvask. Jeg syr alle puter og madrasser med glidelås, slik at trekket enkelt kan tas av og på. 

Hvordan kontaker jeg deg?

For å kunne gi deg et prisoverslag trenger jeg et bilde eller en enkel beskrivelse. Ta kontakt på tlf 918 75 800 eller på mail info@mariellhagen.no Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn